Det nærmer seg!

Det er bare to uker igjen til seriestart, og vi gleder oss! Siden sist har HB vunnet VFF Kup, og de virker sterke i år, mye takket være en Adrian Justiniussen i knallform.

I helgen er det Klaksvíkskapping, der topp 4 fra ifjor møtes til en uhøytidlig dyst før sesongen. Kampene er som følger; NSI – B36 og KÍ – Vikingur på lørdag, med finale og bronsefinale på søndag.

Neste helg er det Supercup mellom seriemester KÍ og HB, den spilles lørdag klokken 19 lokal tid i Havn. Vi kommer tilbake på twitter med eventuell stream!

8.mars er det duket for seriestart, og allerede i første runde får vi et kjempeoppgjør i Klaksvik. KÍ tar nemlig imot B36! Resten av kampene er som følger:
NSI – Skála
EB/Streymur – HB
Vikingur – ÌF
AB – TB

Vi tar samtidig med at det ble bestemt på forbundets årsmøte å sette ned et utvalg, som skal avgjøre hva man gjør med opp- og nedrykk fra øverste divisjon. De skal legge frem sin konklusjon innen 1.juni, og målet er at det blir gjeldende fra neste sesong, om man kommer frem til en løsning. Vi skal selvfølgelig holde dere oppdatert!

Vi avslutter med en skikkelig gladsak, da selveste Alan Walker skal spille på sommerfestivalen i Klaksvik første helgen i august. Tidligere har Highsakite spilt der, så her ligger det an til en real fest i havnebyen oppe i nord.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s