Europa over for denne gang

Det var vel de færreste som hadde troen på et nytt mirakel, og denne gangen møtte våre vikinger overmakten.

KI hadde alle muligheter i ‘hjemmekampen’ mot Luzern etter et iherdig 0-1 tap i første kamp. Ettersom banen i Klaksvik ikke er godkjent for europacup, ennå, måtte laget og tilskuerne ta den halvtimes lange kjøreturen gjennom Gøta og Runavik for å spille i Toftir. KI hadde flere sjanser, men fikk liksom ikke helt trøkk på kula, det ble i de fleste tilfeller veldig enkelt for den sveitsiske keeper. Og da skjer det som oftest skjer. Etter en drøy halvtime kommer Luzern ned på venstre dødlinje, slår ballen inn foran mål, og fra 40 cm avstand klarer de å pirke ballen i mål. Et skikkelig møkkamål, og da ble det veldig tungt for Klaksvik. Men, de stod på kampen ut og gav det de kunne for å gi de fremmøtte noe å juble for. Men, dessverre, det ebbet ut i ingenting, og drømmen om Espanyol i neste runde brast. Nå blir det fullt fokus på hjemlig serie fremover!

Samtidig som kampen på Toftir ble blåst av, startet HB sin jakt på avansement, borte mot Linfield. Den første kampen endte 2-2 hjemme, så det var et vanskelig utgangspunkt for gutta fra Havn. Kampen ble fulgt via en elendig stream på Facebooksidene til hjemmelaget, og vi kunne noterte at Linfield går opp i 1-0 på straffe etter 20 minutter. Om det var en klar straffe aner vi ikke, til det var kvaliteten på streamen alt for dårlig. Men, det skjer ikke så mye mer i kampen, og HB sin drøm om Europa er over for i år.

Hvordan det blir neste år er litt usikkert. Pr nå har Færøyene tre lag i Europa, mot fire i år. Så, vi får se. Nå blir det fullt fokus på hjemlig serie, og for en runde vi har foran oss, det er bare å glede seg!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s