HB med vanskelig utgangspunkt

Tirsdag kveld hadde Linfield tatt turen til Torshavn for å spille Europaliga mot HB. Nordirene kjennes nok best som laget Rosenborg enkelt sendte ut av CL-kvalikk forrige uke, mens HB røk ganske greit mot finske HJK. Dermed skal de gjøre opp om en plass videre i Euroligaen.

Det startet på verst tenkelig sett for våre færøyske venner, da knapt noen hadde rukket å sette seg før det første målet var et faktum. 0-1 etter ett minutt, og da fryktet man det verste. Men utover i omgangen kommer HB mer og mer med, og det er ikke direkte ufortjent når Adrian Justinusson enkelt kan utligne til 1-1 åtte minutter før pause. De siste førtifem blir ganske søvndyssende helt frem til det 88.spilleminutt, da Andrew Waterworth setter sitt andre for kvelden, og 1-2. Men! Bare minuttet etter er innbytter Pætur Peterson på plass og får satt inn 2-2! Det kunne vært så meget verre, men uansett et vanskelig utgangspunkt foran returkampen i Nord Irland neste uke.

KI skal som kjent ut mot Luzern, den første kampen spilles i Sveits torsdag kveld. Skulle Klaksvik slå ut sine sveitsiske motstandere, er det velkjente Espanyol som står på motsatt banehalvdel i neste runde!

Storkampen i serien mellom NSI og KI som skulle blitt spilt førstkommende lørdag er flyttet til august, til store protester fra NSI. De ble ikke spurt om flyttingen, og har sendt inn klage til forbundet. Så siste ord i den saken er nok ikke sagt eller skrevet ennå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s