HJK – HB

HB Torshavn gjestet ikveld finske HJK Helsinki, i første runde i kvalifisering til Champions League. Ingen nordmenn på banen, men hjemmelaget stilte med ikke ukjente Riku Riski på topp. HJK må nok sies å være favoritter før kampstart, og de innfridde så absolutt. Kampuret er passert 20 minutter da Kaan Kairinen legger en lur ball i bakrom, som Lassi Lappalainen enkelt plasserer bak en utspilt Teitur Gestsson i HB sitt mål. Litt svak markering fra Jogvan Roi Davidsen, vil jeg påstå. I det halvtimen er passert, får hjemmelagets midtstopper Faith Friday Ibilo sitt andre gule kort for dagen, og HB får spille den siste timen med en mann mer! Nå må det da være håp? Neida, 10 minutter senere, har HJK frispark innpå HB sin banehalvdel, som blir slått inn på fem-meteren, der bare en feberredning av Gestsson hindrer mål på headingen fra Evans Mensah, men returen går via stolpen og finnen med det klengende navnet Daniel O’Shaughnessy kriger inn 2-0 for HJK. Etter 66 minutter kløner HB det til for seg selv, i det tidligere nevnte Lappalainen snapper opp ballen midt på HB sin banehalvdel etter slurv, og stormer mot målet. Chipper ballen over en forsvarer som kommer skliende, og setter ballen utagbart opp i nettaket, og gjør sitt andre mål for dagen. Kampen ebber ut med 3-0 til HJK over HB, og med mindre kruttet oppfinnes på nytt i Torshavn den kommende uken, så er nok Europa-eventyret over allerede for HB. Men, kampen skal spilles, og vi ønsker masse lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s