Ny nordmann klar for Klaksvik!

Magnus Stamnestrø er klar for spill i Klaksvik! Det blir klubbens tredje nordmann i stallen. Etter at japanske (!) Takuya Matsunaga varslet klubben om at han ville søke nye utfordringer, har KÍ hentet inn Stamnestrø på lån ut den færøyske sesongen fra Ranheim. Den offensive midtbanespilleren Matsunaga kom til Klaksvik før sesongen, men har slitt med å få ting til å klaffe. Han har tidligere spilt i Baltikum. Stamnestrø blir i Klaksvik ut oktober, og rekker således sluttspurten i Eliteserien her hjemme. Han uttaler til www.ranheimsfotball.no at han gleder seg til å komme til Færøyene for å spille masse fotball og kose seg. Stamnestrø blir gjenforent med sin gamle lagkamerat Simen Sandmæl, og de to vil nok utgjøre en fryktet midtbaneduo hos serielederen. Vi ønsker lykke til! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s